Met trots vertellen wij waar onze wijnen  worden gemaakt

Cantine De Falco

Plaats, regio

Novoli (lecce), Puglia 

 

Geschiedenis

Al meer dan een halve eeuw hoogwaardige wijnen door vakmanschap. Traditionele kennis gecombineerd met de nieuwste technologieën. Het klimaat, de grond en de Salento zon zorgen samen met hard werken en liefdevolle aandacht voor prachtige wijngaarden.  Dit alles is de basis voor hun wijnen met een eigen identiteit van topkwaliteit.   

 

Website

www.cantinedefalco.it


Ciavolich

Plaats, regio

Loreto Aprutino (Pescara), Abruzzo 

 

Geschiedenis

Deze familie combineert al sinds 1853 hun passie en traditie met het land en cultuur om de mooiste  wijnen te produceren. Dagelijks geven zij hun vele hectares wijngaarden alle benodigde liefde en noeste arbeid om te kunnen groeien.  De liefde voor de druiven, hun land, de wijnen en elkaar zorgt al sinds de oprichting voor prachtige wijnen met een uniek karakter. 

 

Website

www.ciavolich.com


Monte Tondo

Plaats, regio

Soave, Veneto 

 

Geschiedenis

De familie werkt met elkaar elke dag weer zeer gepassioneerd aan hun 32 hectare wijngaarden op de beste percelen uit de regio. Naast het in ere houden van de tradities weten ze de nieuwste ontwikkelingen steeds weer toe te passen. Met elkaar maken ze zeer prestigieuze wijnen met een onmiskenbare smaak. Hun kwalitatieve wijnen zijn dan ook zeer geliefd. 

 

Website

www.montetondo.it


Impressies