Onze Hotspots

Waar wij graag komen!

Als het even kan zijn wij ergens te vinden in de Arnhemse horeca. Wij hebben een aantal favoriete spots waar wij graag een hapje eten en uiteraard een lekker glas wijn drinken. Echte aanraders vinden wij Café Verheyden, Vlees & Co, 't Pleyn (Elden), Stan&Co, Sugar Hill, Goed Proeven, Babo Café, Zappa's en voor een afzakkertje Bar XO.

Hier kan je onze wijn vinden!

Café-Restaurant Verheyden

 

Vijf van onze wijnen op de kaart bij één van onze favoriete tentjes in Arnhem. Knus verstopt midden in het centrum van Arnhem. Hier kan je heerlijk lunchen en dineren in het gezellige voormalig pakhuis of in de sfeervolle en unieke (geheime) binnentuin. Op het menu mooie dagverse en seizoensproducten en alles zelf (vers) gemaakt. Een echt huiskamergevoel zorgt ervoor dat je ongedwongen kan genieten van lekker eten en niet te vergeten fantastische wijnen. Ook voor een feestje of vergadering is dit een onbetwiste aanrader. Ga snel een keertje langs en vraag naar onze wijnen. Wij zijn hier regelmatig te vinden dus hopelijk tot snel!

 

't Pleyn - Elden

 

Ook hier kan je af en toe een wijntje van ons vinden. Buiten het centrum van Arnhem en in het Dorpse Elden is dit een prachtige en knusse plek waar wij graag en regelmatig komen. Het lekkerste ambachtelijk Italiaanse ijs van Arnhem en omstreken, fijne koffie & thee, huisgemaakte lekkernijen, mooie borrelplanken, een lunchkaart met (h)eerlijke streekproducten, toffe biertjes op tap en fles en natuurlijke prachtige wijnen. Geef je een feestje? Dan kan dat ook in dit unieke zaakje! Leuk als wij jullie hier ook een keertje tegenkomen!

 

 

Binnenkort ook jouw horecazaak hier? Bel of mail ons!