Bestellen & Leveren

Een abonnement afsluiten kan via de website van www.italiaansleven.nl. Zodra je een abonnement hebt afgesloten ontvang je een bevestigingsmail en ga je samen met ons genieten van lekkere Italiaanse wijnen! Vallen de wijnen in de smaak, dan is het natuurlijk mogelijk om bij te bestellen. Hiervoor stuur je ons gewoon een mail via info@italiaansleven.nl met je contactgegevens en lidmaatschapsnummer. 

 

De wijnen van je abonnement worden aan het einde van elke kalendermaand geleverd. Wij komen in Arnhem en omgeving de wijnen zelf bij je bezorgen aan de deur. Indien je niet thuis bent, proberen wij de wijnen bij de buren af te leveren en brengen we jou hiervan op de hoogte. Ben je woonachtig buiten Arnhem en omgeving, dan worden de wijnen bij je thuisbezorgd door een derde partij. Hiervoor brengen we bezorgkosten in rekening, vanaf € 7,25 per 3 flessen.


Betalen

De prijs van een abonnement bedraagt € 19,50 per maand. Dit bedrag wordt maandelijks via automatische incasso in rekening gebracht.

 

Wanneer het niet is gelukt om het abonnement via automatische incasso van je rekening af te schrijven, bijvoorbeeld omdat het saldo niet toereikend is, nemen wij hierover telefonisch contact met je op. We vragen je dan het bedrag alsnog over te maken om je wijnen geleverd te krijgen.

 


Retourneren

Wil je het abonnement opzeggen? Nadat je het abonnement hebt afgesloten heb je 14 dagen de tijd om je te bedenken. Deze 14 dagen gaan lopen op de dag dat je het eerste pakket hebt ontvangen. Indien je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken kun je dat doen door het modelformulier dat onderaan de Algemene Voorwaarden staat in te vullen of, nog veel gemakkelijker, door ons een e-mail te sturen via: info@italiaansleven.nl. 

 

Gedurende deze 14 dagen kun je er ook voor kiezen om je pakket te retourneren. Ook hiervoor kun je gebruik maken van het modelformulier, of nog veel gemakkelijker, door ons een e-mail te sturen via: info@italiaansleven.nl. Je krijgt van ons dan retour instructies. De kosten voor het retourneren van het pakket zijn voor eigen rekening en bedragen ongeveer € 7,50 (afhankelijk van de hoeveelheid en welke vervoerder je kiest). We betalen je zo snel mogelijk terug nadat we je pakket retour hebben ontvangen.

 

Mocht je slechts een gedeelte van je pakket retourneren of mocht het kapot aankomen dan zullen wij hier rekening mee houden in de terugbetaling. We zullen dan alleen de fles(sen) terugbetalen die je dicht en heel hebt geretourneerd. 

 

Uiteraard kun je ook direct nadat je je abonnement hebt afgesloten maar nog geen pakket hebt ontvangen je abonnement beëindigen. Stuur ons daarvoor een e-mail via: info@italiaansleven.nl. We zullen altijd een bevestiging sturen van je opzegging en/of retouraanvraag.

 


Garantie

Heb ik bij Delizioso recht op garantie op mijn artikelen? Ja, voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te zijn. Wanneer je een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, bieden we je zo snel mogelijk een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel doen wij dit door vervanging of terugbetalen.

 

Abonnementsduur

Je gaat een abonnement aan voor onbepaalde tijd. Het wijn abonnement is maandelijks opzegbaar. De maand nadat je hebt opgezegd wordt het abonnement voor de laatste keer uitgeleverd. Opzeggen kan door een mail te sturen naar: info@italiaansleven.nl.

 

Wil je de Algemene Voorwaarden bekijken, klik dan op de onderstaande link.